"MAÇIN SONUCUNU HAKEM BELİRLEDİ"
Eklenme : 22.02.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

"MAÇIN SONUCUNU HAKEM BELİRLEDİ"

Muğlaspor karşılaşmasında hakemin, verdiği kararlarla maçın önüne geçtiğini ifade eden Çine Madranspor Teknik Direktörü Sunay Güneş, “Alakasız bir penaltı verdi. Maçın sonucunu hakem belirledi.” dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig 9. Bölge 3. Grup’ta mücadele eden Çine Madranspor, 12’nci haftada deplasmanda Muğlaspor’a 85’inci dakikada atılan penaltı golüyle mağlup oldu. Maçı adeta domine ederek birçok gol pozisyonundan yararlanamayan Çine Madranspor’da yenilginin üzüntüsü yaşanıyor. İyi oyununu galibiyetle sonuçlandıramayan Çine Madranspor’da maçın orta hakemi Feyyaz Arıcı’ya büyük tepki geldi. Çine Madranspor Teknik Direktörü Sunay Güneş, yaptığı açıklamada hakeme adeta öfke kustu.

“HAKEM, MAÇ BOYUNCA HATALI KARARLAR VERDİ”

Her maçta rakiplerine saygı duyduklarını kaydeden Teknik Direktör Güneş, “Biz, her maçımıza kazanmak için çıkıyoruz. Muğlaspor maçına da aynı şekilde çıktık. Rakibimizi iyi analiz ettik. Nasıl oynayacaklarını iyi biliyorduk ve hazırlıklarımızı ona göre yaptık. Sahada en iyi şekilde taktiğimizi uyguladık. Maçta iki topumuz direkten döndü, iki topumuzu da çizgiden çıkardılar. Yüzde 99’luk pozisyonları golle sonuçlandıramadık. Rakibimizin penaltı dışında pozisyonu yok. Son dakikalarda da alakasız bir penaltı sonucu gol yedik. Penaltı pozisyonunda oyuncumuzu hakem ikinci sarı karttan attı. Hatalı verilen penaltı pozisyonuna mı üzelim yoksa oyuncumuzun oyundan atılmasına bilemedik. Hakem zaten maç boyunca hatalı kararlar verdi. İlk 15 dakikada üç oyuncumuza sarı kart gösterdi.” diye konuştu.




Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Çine Madranspor

Yazılım EMA